Tots els pobles

És amb gran entusiasme que recomanaria Benson i l'equip de Topsion Packaging. S'han convertit en socis d'embalatge inestimables per a molts dels nostres programes de cosmètics clau en mà. Ofereixen una qualitat, un servei de primer nivell i són un soci valuós. Candice, com a directora de projectes, comença cada projecte amb una actitud de "poc fer" i treballa tots els angles per satisfer les nostres peticions. Ens recolzem en el seu coneixement i orientació i sabem que la qualitat dels seus productes impressiona a cada moment. Els seus preus fantàstics, el seu ràpid canvi i l'atenció als detalls són insuperables i els recomanaria com a proveïdors de cadena de subministrament valuosos sense dubtar-ho.

Barbara G. Weg Directora Global Sourcing and Procurement Classic Cosmetics Inc.

Puc començar dient "increïble!" M'agradaria donar-vos les gràcies per tot el treball dur i la paciència de vosaltres i de l'equip de Topsion Packaging! En els darrers més de 5 anys hem esforçat realment per a l'embalatge primari i secundari que sigui bonic i luxós, tu i el teu equip de Topsion no deixen de sorprendre! Saltar pels nostres tants cèrcols sempre ens manté a l'hora i en el pressupost! Estic orgullós de dir que els nostres productes Hero són produïts per Topsion!

Dyan Spigner Founder of PASEO packaging

"Treballar amb tot l'equip de Topsion Packaging és INCREÏBLE! Van molt més enllà des de l'inici fins al final del projecte, una i altra vegada. El seu enfocament de tot el que calgui, l'extraordinària atenció als detalls i la dedicació absoluta a la qualitat els converteixen en INVALUABLES. SOCI."

John Beard Founder of G2

"Thank you, Hernandez!
Great news, customer LOVED your samples better than any other competitor. You guys did a great job!"

Dustin Founder of Allen Elva Packaging

ABSOLUTELY AMAZING!!!!!Everything looks incredible!
Thanks for your team FAST, RESPONSIVE and very willing to work with all of our needs throughoutthe whole development process.

Audrey Hiraki Off Base

L'equip de Topsion sempre és molt útil, proactiu, cortès i puntual amb tots els projectes que hem treballat junts en el passat. Els mòduls d'exhibició del producte i l'embalatge sempre es lliuren amb la màxima qualitat, sens dubte el recomanaria a qualsevol de la indústria. Feliç de treballar amb l'equip i esperem tenir més projectes emocionants juntament amb l'equip STAR de Topsion!”.

Benjamin Tan, director de màrqueting i comunicacions de l'APAC Harman International