Tots els pobles

Sis consells quan comences a dissenyar envasos

Temps: 2023-01-03 Accessos : 168

2

Quan parlem d'embalatge, sabem que hi ha embalatge exterior i embalatge interior. L'embalatge exterior que anomenem embalatge de transport, s'utilitza per protegir els productes durant el transport, per la qual cosa s'ha de consolidar i tenir una forta resistència a la força. L'embalatge interior s'acostuma a com els vostres productes ofereixen més valor per a les imatges de marca i ajuden a vendre.

Aleshores, com dissenyar el vostre embalatge interior? A continuació es mostren alguns consells per a vostè.

(1) L'estructura de la caixa ha de ser agradable i el gràfic ha de ser atractiu i innovador.

(2) L'embalatge ha de coincidir bé amb la necessitat i la qualitat i el valor dels productes.

(3) L'embalatge ha de ser únic per distingir el nostre estil de producte.

(4) Quan dissenyeu l'embalatge, heu de tenir en compte la comoditat d'ús, emmagatzematge i transport.

(5) Les instruccions d'embalatge han de ser específiques per a la psicologia de l'usuari, destacar els punts clau i aclarir-ne les característiques.

(6) S'han de tenir en compte els costums i les creences religioses dels consumidors disseny de packaging. Les persones de diferents edats, nacionalitats i regions tenen diferents hàbits i creences religioses.

Amb la competència del mercat cada cop més seriosa, cada vegada més persones estan fent tot el possible per jugar el paper en l'expressió visual del disseny d'envasos, sorprenent i comprensiu. Per al disseny d'envasos, ens centrem no només en la protecció dels productes, sinó també perquè els envasos tinguin un paper positiu per a la promoció de vendes.